Lille, Beşiktaş’tan Deneyimli Türkiye Forvet Oyuncusu Yılmaz İle Anlaştı

mega

Lille , Victor Osimhen’i İtalyan tarafı Napoli’ye sattıktan sonra Beşiktaş’tan deneyimli Türkiye forvet Burak Yılmaz ile anlaştı.

Kuzey Fransız kulübü 1 Ağustos’ta yaptığı açıklamada, 35 yaşındaki Yılmaz’ın iki yıllık bir anlaşma imzaladığını söyledi.

Türkiye Süper Lig’de eski kulüp Galatasaray ile iki kez gol kralı yaptı ve kulüp seviyesinde 200’den fazla golü var.

Türkiye, 2017-18 sezonunda Trabzonspor ile 25 maçtan 23’ü dahil. Ulusal forma giydiği 59 maçta 24 kez net oynadı.

Lille, yüksek puan alan Osimhen’i İtalyan tarafına Cuma günü 80 milyon avro (94 milyon $) değerinde bonuslar dahil bir anlaşmayla sattı.

Lille, Yılmaz’ı Trabzonspor’da hedeflerinin çoğunu belirleyen orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı ile bir araya getiriyor.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*