Süper Lig Ne Zaman Açılacak? Maçlar Ne Zaman Başlayacak?

mega

Koronavirüs (Covid-19) salgını ile uzun bir süre önce ara verilen Süper Lig’in açılış tarihi belli oldu. Uzun zamandır futbol sevenlerin merak içerisinde beklediği süper lig ne zaman başlayacak? Maçlar ne zaman oynanacak gibi soruların bütün cevapları kesinleşti.

Uzun zamandır herkesin merak içerisinde beklediği süper lig ne zaman açılacak ? maçlar ne zaman başlayacak? bütün bu soruların cevabı belli oldu. Geçtiğimiz gün açıklama yapan TFF Başkanı Nihat Özdemir liglerin başlayacağı tarihi paylaştı.

SÜPER LİG NE ZAMAN AÇILACAK? MAÇLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Son Dakika futbol gelişmesi… Koronavirüs sebebi ile ara verilen Türkiye Liglerinde 2019-2020 sezonunun akıbeti en sonunda belli oldu. Nihat Özdemir, geçtiğimiz gün Sağlık Bakanımız Nihat Özdemir ile bir araya gelerek liglerin kaderini belirleyecek olan bir toplantı yaptı. TFF Yönetim Kurulu ile toplantı yapan Özdemir, tarihi kararı açıkladı ve Süper Lig, TFF 1., 2. ve 3. Lig ile Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 12-13-14 Haziran’da başlayacağını açıkladı.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*