Beşiktaş’ta Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Tyler Boyd Koronavirüs Oldular..!

mega

Ülkemizde ne yazık ki halen etkisini göstermeye devam eden koronavirüs salgını Beşiktaş’ın yakasını bırakmıyor. Alınan son dakika gelişmelerine göre Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Tyler Boyd korona testleri pozitif çıktı.

Beşiktaş Kulübü, 13 Mayıs 2020 Çarşamba günü bütün futbolcu, teknik heyet ve tesis çalışanlarına koronavirüs testi yapmış ve bunun sonucunda 8 kişinin sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı. 8 Mayıs tarihinde yapılan ve 2 kişinin sonucunun pozitif çıktığı testlerle birlikte siyah-beyazlı kulüpte koronavirüse yakalanan kişi sayısı 10’a yükselmişti.

Nevzat Demir Tesisleri Kapatıldı..!

Beşiktaş’ta son olarak başkan Ahmet Nur Çebi’nin Covid-19 testi pozitif çıkarken, alınan karar doğrultusunda bütün antrenmanlar ve ilk etap kampı iptal edildi. İptal kararı ile beraber Nevzat Demir Tesisleri de kapanarak test sonuçları pozitif çıkan isimlerin karantina altında kalacağı şekilde düzenlendi.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*