Dortmund Bomba Gibi Geri Döndü; Borussia Dortmund 4-0 Schalke 04

mega

Almanya liginde 26. hafta heyecanı Ruhr Derbisi ile başladı. Nefes kesen maçda Borussia Dortmund – Schalke 04 mücadelesinde ev sahibi Dortmund baştan sona üstün götürdüğü mücadelede rakibi karşısında 4-0’lık galibiyet ile sahadan ayrılan takım oldu.

Covid-19 salgını sebebi ile ara verilen Bundesliga’ya Borussia Dortmund ile Schalke arasındaki Ruhr derbisiyle yeniden başlandı.

Signal Iduna Park’ta seyircisiz oynanan 26. hafta mücadelesini ev sahibi Dortmund, 4-0’la kazandı.Dortmund’a galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Erling Braut Haaland, 45 ve 63. dakikalarda Raphael Guerreiro ve 48. dakikada Thorgan Hazard attı.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*