İspanya’dan La Liga 11 Haziran’da Yeniden Başlıyor

mega

İspanya’dan La Liga, Real Betis’in Sevilla ile karşılaştığı 11 Haziran’da devam edecek ve gelecek sezon 12 Eylül’de başlayacak.

Organizatörler sezonu 18-19 Temmuz hafta sonu “koronavirüsün” evrimine bağlı olarak “bitirmek istiyorlar. İspanya hükümetinin spor departmanı, La Liga ve İspanya futbol federasyonu (RFEF) ile anlaşmalara ulaşıldığını söyledi.

Futbol 12 Mart’ta askıya alındı ​​ancak Başbakan Pedro Sanchez 8 Haziran’dan itibaren devam edebileceğini söyledi.
La Liga başkanı Javier Tebas: “Önemli olan sezon bittiğinde olacak, ancak önümüzdeki sezona başladığımızda kendimizi tebrik edebileceğiz. Tanrı isterse, o gün 12 Eylül olacak ve umarım bu en zor dönemi aştığımızı söyleyebiliriz, ama en azından daha iyi hazırlanacağız. 11 Haziran’daki Sevilla derbisinin ardından, diğer kulüpler önümüzdeki hafta sonu fikstür oynayacak.” açıklamasında bulundu.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*