Fenerbahçe yıldızı Kruse tek taraflı olarak sözleşmeyi feshetti

mega

Türk futbol kulübü 18 Haziran’da yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’nin Alman yıldızı Max Kruse’un “tek taraflı” takımdan ayrıldığını açıkladı.

Fenerbahçe web sitesinde “İlk takım oyuncularımızdan Max Kruse, kulübe sözleşmesini tek taraflı olarak iptal ettiğini bildirdi.

Fenerbahçe’nin Kruse’ye borcu yok, dedi

Fenerbahçe, “FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu genelgeleri ışığında yapılan görüşmeleri pandemik kilitlenme sırasındaki ödemeleri cevapsız bıraktı.” Dedi.

İstanbul kulübü, Kruse’un anlaşmasını iptal etmesinin “haksız ve temelsiz” olduğunu ve davayı spor mahkemesine götüreceğini de sözlerine ekledi.

İkinci forvet olarak oynayan 32 yaşındaki Kruse, 2019 yılında Fenerbahçe’ye katıldı.

7 gol attı ve bu sezon 23 maçta 8 asist üretti.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*