Türk Hakem 14 Gün Karantinada Kalacak

mega

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) 10 Temmuz’da yaptığı açıklamada, üst düzey bir hakem COVID-19 için olumlu test yaptı .

Adı verilmemiş olan hakem asemptomatik olmasına rağmen, önlem olarak karantinaya alındı ​​ve tedaviye başladı, federasyon web sitesinde bir açıklama ekledi.

Karantina 14 gün sürecek, diye ekledi.

Salgın nedeniyle 19 Mart’ta oyunu askıya aldıktan sonra, 12 Haziran’da Türkiye Süper Lig sıkı koruyucu önlemlerle oynamaya devam etti.

Maçlar devam etmeden önce, yetkililer üst lig ligindeki hakemlerin hepsinin virüs için negatif test ettiğini duyurdular.

Yeniden başlatılan oyunlar için, federasyon ayrıca video hakemlerini görevlendirmek için maskeler ve fiziksel engeller de dahil olmak üzere güvenlik önlemlerini açıkladı.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*