Şampiyon Kim Olacak?

mega

UEFA Şampiyonlar Ligi bir maç olmadan neredeyse beş ay gittikten sonra Ağustos ayında onun 2019-20 sezonu erken yeniden başladı.

Şampiyonlar Ligi, spor dünyasının geri kalanı gibi, koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayında durma noktasına geldi. Daha sonra UEFA, 7 Ağustos’ta Avrupa’nın en büyük kulüp futbolu ödülü için yarışmaya devam etmeden önce yerel liglere sezonlarını bitirme şansı verdi. Yarışma, bu ay tarihinde başka hiçbir şeye benzemeyen bir şekilde sona erecek ve geri kalan her maç CBS Tam Erişim’de akış .

2019-20 Şampiyonlar Ligi sezonu, geçen hafta çeyrek final sahasını belirlemek için dört tur 16 saniyelik dört tur ile eleme turunda yeniden başladı. Bir sonraki turdaki dört karşılaşma devam ediyor: PSG Çarşamba günü Atalanta’yı yendi.  RB Leipzig Perşembe günü Atletico Madrid’e karşı galip geldi . Barcelona Cuma günü Bayern Münih’ten tarihi fark yedi ve Manchester City-Lyon maçı Cumartesi günü tamamlanacak. Kazanan kim olacak? sizler de yorumlara yazabilirsiniz.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*