Tarihi son dört maçta İngiliz, İspanyol veya İtalyan takımı yok

mega

UEFA Şampiyonlar Ligi 148 günlük bir aradan sonra 7 Ağustos’ta kaldığı yerden devam etti. Sekiz gün içinde sekiz maçın ardından yarı final maçları şimdi belirlendi: Paris Saint-Germain – RB Leipzig ve Bayern Münih – Lyon . Geri kalan her maç 3 pm ET’de başlayacak, Lizbon, Portekiz’de tarafsız bir sitede oynanacak ve doğrudan CBS Tam Erişim üzerinden izlenebilecektir .

Maç günü kapsamı, CBS Sports HQ’da 08:00 ET kadar erken başlar .

Yarı finaller Salı günü başlıyor ve bu tarihi bir final dörtlü . Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez yarı finalde iki Fransız takımı var. Ayrıca 29 yıl içinde ilk kez İspanya, İngiltere veya İtalya’dan hiçbir takımın yarışmanın bu aşamasına ulaşamadığı görülüyor.

Çeyrek finaller şu şekilde oynandı:

Paris Saint-Germain, ölen anlarda Atalanta’yı geç iki golle geçti.
Maçtan önce CBS’ye konuşan sürpriz Amerikan kahramanı Tyler Adams, RB Leipzig hesabını açtı ve takımını Atletico Madrid’in yanından kaldırdı.
Barcelona utanç verici bir şekilde rekabetten çıktı ve Bayern Münih’e karşı sekiz gol kaybetti.
Lyon, Cumartesi günü Manchester City’yi şoke eden final yarı finalisti oldu.
Turnuva 23 Ağustos’ta sona ereceği için bitiş çizgisine ulaşmak çılgınca bir sprint olacak, bu da finalin ilk Pazar günü gerçekleşeceği anlamına geliyor.

Buraya tıklayarak turnuvanın geri kalanının takvimine tam bir bakış bulacaksınız . Her maçı CBS Tam Erişim’de yayınlayabilirsiniz . Şimdi kaydolun ve açılış maçından önce bir aylık CBS Tam Erişim’in keyfini çıkarın .

Şimdilik, brakete ve işlerin nasıl oynanacağına bir göz atalım.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*