Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nden elendi

mega

Türkiye Süper Lig kulübü Beşiktaş , UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda 25 Ağustos’ta Yunan kulübü PAOK’a 3-1 mağlup oldu.

Christos Tzolis ve Dimitris Pelkas’ın golüyle ikili, Selanik’teki Toumba Stadyumu’nda PAOK’a galibiyetini Türk tarafına getirdi.

Yeni imzalı Cyle Larin, deplasman takımının tek golcüsüydü.

Koronavirüs salgını önlemleri nedeniyle, tüm ikinci eleme turu oyunları tek bacaklı olarak oynanıyor.
PAOK, sonucun ardından Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turuna yükselirken, Beşiktaş Avrupa Ligi’nin üçüncü ön eleme turunda Avrupa mücadelesine devam edecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, mağlubiyetten yeni oyuncu eksikliğini sorumlu tuttu.

Maçtan sonra “Kadromuzda ciddi sorunlarımız var, derinlikten yoksun” dedi.

“Daha önce yeni oyuncularla sözleşme imzalamış olsaydık, sonuç farklı olabilirdi.”

Yine 25 Ağustos Şampiyonlar Ligi elemelerinde, Ndubuisi Egbo’nun Arnavutluk şampiyonu Tiran’ı grup aşamasına getirme umutları, Kızıl Yıldız Belgrad’a karşı aldığı yenilginin ardından suya düştü.

Tomane, Tiran’da golsüz geçen ilk yarının ardından, her iki takımı da ayıran tek golü attı ve Sırp şampiyonunu üçüncü eleme turuna gönderdi.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*