Türkiye, futbolu Ekim ayında taraftarlara kısmen yeniden açacak

mega

Türkiye ‘nin futbol herkesin maskelerini giyer sadece ama eğer – Ağustos 25 üzerinde anlaşmaya federasyon taraftarların sınırlı sayıda Süper Lig Ekim ayından itibaren maçlarını katılmak üzere izin vermek.

Ligden yapılan açıklamada, tüm tribünlerin seyircilere açık olduğu stadyumların taraftarlar için% 30’a kadar kapasite kullanabileceği belirtildi.

Tüm taraftarların vücut ısısı varışta kontrol edilecek ve oyunlar sırasında maske takmaları gerekecek.

Yeni koronavirüse karşı önlemlerle bu yaz karşılaşmalar devam ettiği için Türk taraftarların maçlara katılmasına izin verilmedi.

Türkiye, çoğu şehirde herkesin her zaman dışarıda maske takmasını zorunlu kıldı ve yönetim kurulu, kuralı stadyumlar için de geçerli kıldı.

Bu Haziran ayında, Türkiye’nin en üst düzey Süper Lig’i, salgın nedeniyle üç aylık bir aradan sonra, boş stadyumlarda oynayarak ve halk sağlığını korumak için bir dizi güvenlik önlemi alarak oyuna devam etti. Yeni sezonun 11 Eylül’de başlaması planlanıyor.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*