Messi, Barcelona’da kalmak zorunda olduğunu itiraf etti

mega

Lionel Messi , sadece kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu’nun ayrılmasına izin vermesi nedeniyle Barselona’da kalacağını söyledi .

Messi’nin Bartomeu ve kulübe yaptığı acı saldırı, geleceği hala şüpheli olduğu anlamına geliyor.

Bu yaz gitmesine izin verilmese bile 33 yaşındaki Messi, 1 Ocak’tan itibaren diğer takımlarla pazarlık yapabilir ve sözleşmesi Temmuz ayında sona erdiğinde ücretsiz olarak ayrılabilir.

Bartomeu, daha önce Messi’nin sorunun kendisi olduğunu açıkça söyleyip kalmayı kabul ederse istifa edeceğini belirterek istifasıyla yanıt verebildi.

Messi, Goal ile yaptığı patlayıcı bir röportajda “Bir proje veya herhangi bir şeyin yapılmayalı uzun zaman oldu” dedi.

“Her zaman boşlukları dolduruyorlar ve tıkıyorlar.”
Messi, sözleşmesinde geçen sezonun sonunda ücretsiz ayrılabileceği anlamına gelen bir madde olduğuna inanıyordu, ancak Barca bu seçeneğin 10 Haziran’da sona erdiğini söyledi.

Messi, “Başkan her zaman, sezonun sonunda gitmek isteyip istemediğime veya kalmak isteyip istemediğime karar verebileceğimi ve sonunda sözünü tutmayacağını söyledi,” dedi.

“Ve bu, kulüpte devam etmemin nedeni … çünkü başkan bana ayrılmanın tek yolunun 700 milyon euro’luk serbest bırakma şartını ödemek olduğunu söyledi.

“Bu imkansız ve diğer yol mahkemeye çıkmaktı. Barca aleyhine asla mahkemeye çıkmam çünkü sevdiğim kulüp, geldiğimden beri bana her şeyi veren, hayatımın kulübü, ben hayatımı burada yaptım. ”
Barcelona, ​​Messi’nin sözüne, forvet oyuncusunun resmini kulübün yeni formasında Instagram’da paylaşarak cevap verdi: “Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Barça’ya olan aşkım asla değişmeyecek”.

Messi, Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e 8-2’lik aşağılayıcı yenilgisinin ardından katıldığı kulüpten ayrılma talebinde bulunmuştu ve Manchester City, onu imzalayan favorilerdi.

Avukatları Barca’ya 25 Ağustos’ta ayrılma niyetini belirten bir burofax gönderdi ancak Messi, duygularını çok önceden Bartomeu’ya açıkladığını söyledi.

Messi, “Kulübe, özellikle de başkana gitmek istediğimi söyledim” dedi. “Ona bütün yıl boyunca söylüyorum. Kenara çekilme zamanının geldiğine

inandım . ” Kulübün daha fazla gence, yeni insanlara ihtiyaç duyduğuna inandım ve Barselona’daki zamanımın bittiğini düşündüm, çok üzüldüm çünkü hep bunu söyledim. Kariyerimi burada bitirmek istedim.

“Çok zor bir yıldı, antrenmanda, oyunlarda ve giyinme odasında çok acı çektim. Her şey benim için çok zorlaştı ve yeni hedefler, yeni ufuklar aramayı düşündüğüm bir zaman geldi.

“Bayern’e karşı Şampiyonlar Ligi sonucundan dolayı değildi, bunu uzun zamandır düşünüyordum. Başkan ve başkanın her zaman sezon sonunda gitmek isteyip istemediğime karar verebileceğimi söyledim. eğer kalmak istersem ve sonunda sözünü tutmayı bırakmaz. ”

Barcelona, ​​2008’den beri ilk kez sezonu kupasız bitirdi ve Messi’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısız koşusunu beş yıla çıkardı.

13 yaşında katıldığı ve La Masia’da üst sıralara çıktığı kulüp ile 634 gol attı ve 34 şampiyonluk kazandı.

Messi, ayrılma kararının karısını ve üç oğlunu perişan ettiğini söyledi.

“Aileme gidebileceğimi söylediğimde bu bir dramdı” dedi. “Hepsi ağlamaya başladı.”
Arjantinli, kalmaktan duyduğu mutsuzluğa rağmen, kadroyu elden geçirmeye çalışan yeni teknik direktör Ronald Koeman’ın önümüzdeki sezon takım için her şeyini vereceği konusunda ısrar ediyor.

Messi, “Barca’da devam edeceğim ve tavrım ne kadar gitmek istesem de değişmeyecek,” dedi.

“Elimden geleni yapacağım. Her zaman kazanmak istiyorum, rekabetçiyim ve asla kaybetmeyi sevmiyorum.”

Messi, geçen hafta bir hamle yapmaya devam ettiği için sezon öncesi antrenmana katılmamıştı.
“Şampiyonlar Ligi’ni kazanamadan önce söyledim. Şimdi ne olacağını bilmiyorum” diye ekledi.

“Yeni bir koç ve yeni bir fikir var. Bu iyi, ancak o zaman takımın nasıl tepki verdiğini ve bunun rekabet edip edemeyeceğimizi görmemiz gerekiyor. Söyleyebileceğim, kalıyorum ve gideceğim Elimden geleni yap.”

Yeni sezona sayılı günler kaldı. Yeni sezonda da maçlar justin tv kalitesiyle sizlerle olacak. Justin tv farkındalığı ile tüm maçların yayınlarını saatinde bulabilir keyifle hiçbir ücret ödemeden donmadan izleyebilirsiniz. Keyifli dakika geçirme garantisi sunduğumuz ve canlı maç yayınlarının bulunduğu bu platformda hiç canınız sıkılmayacağına garanti veriyor, Justin tv de sağlıcakla kalın diyoruz.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*