Voleybol U20 virüsten Avrupa şampiyonundan çıktı

mega

20 yaş altı Türk erkek voleybol milli takımı, 26 Eylül’de yapılan CEV U20 Voleybol Avrupa Şampiyonası’ndan koronavirüs vakalarının varlığı nedeniyle çekildi .

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) yaptığı açıklamada, oyunların oynandığı Çek Cumhuriyeti’nde tekrar test edilen iki oyuncunun virüs için pozitif test yaptığını söyledi.

Federasyon, Türk ekibinin Çek Cumhuriyeti’ne gitmeden önce iki kez test edildiğini ve sonuçların olumsuz olduğunu söyledi.

Ancak 24 Eylül’de Çek Cumhuriyeti’nde yapılan testler iki oyuncunun olumlu olduğunu göstererek Türkiye’yi Çek kenti Brno’daki turnuvadan çıkmaya zorladı .

Çek hükümeti ve turnuva organizatörü Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), Türkiye’nin davalar nedeniyle ülkeden ayrılması gerektiğine karar verdi.

Brno’daki Avrupa şampiyonası bugün başlayacak ve 4 Ekim’e kadar sürecek.

Milli takım, virüsün tedavisi ve izolasyonu için Türkiye’ye döndü.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*