Vida, pozitif koronavirüs testinin ardından aniden oyundan ayrıldı

mega

Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida oynadığı hazırlık maçının devre arasında ikame edilmiş Türkiye’ye yaptığı coronavirüs testi pozitif çıktı sonra 11 Kasım gecesi İstanbul’da.

Hırvat yetkililer Vida’nın 9 Kasım’da yaptığı testin olumsuz çıktığını ve bu nedenle oyuna başladığını söylediler. Ancak teknik personel, takımın bir sonraki maçında İsviçre ile oynayacağı bir testin ilk yarısında farkına vardı ve Beşiktaşlı oyuncuyu değiştirmeye zorladı.

Hırvat yetkililer, Vida’nın İstanbul’da tecrit altına alındığını söylediler.

Vodafone Park’ta Türkiye ile 3-3 çekilişinin ilk yarısında savunma oyuncusu sahadaki diğer oyuncuları kirletmiş olabileceği endişelerini artırdı.

Maçta Cenk Tosun, 23. dakikada Türkiye’ye üstünlük sağlamak için penaltı atışını çevirdi ancak Ante Budimir maçı eşitlemek için hızlı tepki verdi.

Türkiye, Deniz Türüç’ün ilk yarıyı 2-1 bitiren golü ile öne geçti.

Aradan sonra, Hırvatistan ilk 11 dakikada Mario Pasalic ve Josip Brekalo ile iki gol atarak tam kontrole sahipti.

Cengiz Ünder 58. dakikada gol fantezisini tamamlayarak beraberliğe imza attı.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*