Galatasaray, Hatayspor’u 3-0 Yendi

mega

Galatasaray , 5 Aralık’ta Süper Lig maçında Atakaş Hatayspor’u 3-0 mağlup etti .

Galatasaray’ın Senegalli yıldızı Mbaye Diagne, Türk Telekom Stadyumu’nda 32. dakikada ilk golü attı.

İlk yarı 1-0’lık skorla sona erdi.

64. dakikada Hatayspor defans oyuncusu Pablo Santos kendi kalesine gol atarken Lions galibiyeti ikiye katladı.

Orta saha oyuncusu Gökhan Karadeniz’in oyundan çıkarılmasının ardından deplasman takımı 80. dakikada 10’a düştü.

Galatasaray’ın genç orta saha oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, takımının durma süresinde üçüncü golünü atmak için yedek kulübesinden gelerek maç 3-0 sona erdi.

Galatasaray bu galibiyetin ardından 23 puanla ikinci sırada kalırken, Atakas Hatayspor 12 puanla 14. sıraya geriledi.

Gençlerbirliği Süper Lig’de kuraklık kazandı

Ankara ekibi, Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup ederek 6 lig maçından sonra galibiyet kuraklığına son verdi.

Berat Ayberk Özdemir ve Daniel Candeias’ın golleri Gençlerbirliği’nin Alanyaspor’u yenmesine yardımcı olurken, deplasmanda tek golü Yunan forvet Anastasios Bakasetas netleştirdi.

Alanyaspor sezonun ilk mağlubiyetini tattı ama Ankara kulübüne yenilmesine rağmen 23 puanla Süper Lig’in zirvesinde yer alıyor.

Gençlerbirliği sekiz puanla 19. sıraya yükseldi.

Sivasspor’dan Öztekin virüsü kaptı

Demir Grup Sivasspor’un kanat oyuncusu Yasin Öztekin, yeni koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

33 yaşındaki Öztekin, takımı için 28 maçta 2 gol ve 4 asist üretti.

JUSTİN  TV İZLERKEN EĞLENDİRİR

Justin tv kalitesinde canlı maç yayını izlemek bir ayrıcalıktır. 10 yılı aşkın tecrübesi ve kaliteden ödün vermeyen justin tv sizlere en kaliteli maç yayınlarını sunmaya devam ediyor. Kaliteli maç yayını izlemek için yapmanız gereken google arama motoruna justin tv izle yazmanız ve ilk sıradaki siteye girmeniz yeterli. Dünyanın her yerinden erişebileceğiniz bu platformda maç izlemek bir başka güzel. HD kalitede ve alternatif kanal seçenekleri ile canlı maç izleyebilirsiniz. Sitenin sağ panelinde bulunan chat özelliği ile diğer futbol  severler ile sohbet edebilir, fikir alışverişi yapabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*