Athletic Bilbao – Barcelona Maçını Canlı Justin Tv’de İzleyin 6 Ocak 2021

mega

La Liga’da heyecan devam ediyor. Günün en önemli karşılaşmalarından biri olan Athletic Bilbao – Barcelona bugün oynanacak.
Athletic Bilbao bugün evinde Barcelona’yı konuk edecek. Athletic Bilbao – Barcelona karşılaşmasının kazananı kim olacak? Sorunun yanıtı bugün 23:00’da yanıt bulacak.
Athletic Bilbao – Barcelona maçını justin tv‘den ücretsiz ve canlı olarak hd kanal seçenekleri ile izleyebilirsiniz.

Barcelona , Çarşamba akşamı Athletic Bilbao ilekarşı karşıyave La Liga masasında üçüncü sıraya yükselme fırsatı sunuyor.

Athletic Bilbao olası ilk 11:
Simon; Çapa, Nunez, Martinez, Berchiche; Berenguer, Vesga, Garcia, Muniain; Williams, Villalibre

Barcelona olası ilk 11:
Ter Stegen; Dest, Araujo, Lenglet, Alba; Pedro, Pjanic, De Jong; Messi, Griezmann, Dembele

Yer : San Mamés , Bilbao, Bask Bölgesi, İspanya

Hakem : Carlos Del Cerro Grande

VAR : Ignacio Iglesias Villanueva

Geçen hafta sonu Huesca masasının dibine karşı oldukça etkileyici olmayan bir galibiyetin ardından, Barcelona , San Mamés’te Athletic Bilbao’ya karşı bir telafi maçı için La Liga’da geri döndü . Bu maçın sezon başında gerçekleşmesi gerekiyordu ancak Barça’nın Ağustos ayında Lizbon’daki Şampiyonlar Ligi playofflarına çıkması nedeniyle ertelendi.

Barça, altı maçlık yenilmezlik serisinde, sezonun en uzun galibiyetiyle bu maça giriyor, ancak dört galibiyet ve iki beraberlik, rakipler ve – en önemlisi – performansların kalitesi düşünüldüğünde pek etkileyici değil. Ronald Koeman’ın Barcelona’sı sıfır kimlik göstermeye devam ediyor ve Koeman’ın personel kararlarıyla takımı sabote etme girişimlerine rağmen oyunun nasıl gittiğine bağlı olarak bir sonuç almanın bir yolunu buluyor gibi görünüyor.

Ancak Koeman suçlanacak tek kişi değil: Bir salgının ortasındaki çılgın program antrenman için neredeyse hiç zaman bırakmıyor ve birkaç oyuncu düşük performans gösteriyor, bu da muhtemelen bu sezon Madrid’de olduğu gibi üçüncü Şampiyonlar Ligi için mücadele edecek vasat bir takımla sonuçlanıyor. takımlar oynuyor.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*