Fulham – Manchester United Maçı Canlı Justin Tv Seyret 20.01.2021

mega

Manchester United Çarşamba günü Craven Cottage’da Fulham ile karşılaştığında Premier Lig masasındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefleyecek.
Gameweek 19 önümüzdeki birkaç gün içinde kapanırken, 2020/21 Premier Lig sezonu bu hafta yarı noktasına ulaşıyor. Masa toplayıcıları Manchester United, Fulham’la kornayı kilitleyecekleri Craven Cottage’da Çarşamba gecesi aksiyonda olacak.

Fulham, galibiyetler onlar için bir prim olsa da, sezona zor bir başlangıçtan sonra oldukça etkileyiciydi. Nitekim, Cottagers şimdiye kadar oynadıkları 17 Premier Lig turunun sadece ikisinde üç puanı da almayı başardı, ancak Scott Parker, Liverpool, Southampton ve Tottenham’dan puan alan kararlı bir takım oluşturdu ve son yedi maçından sadece birini kaybetti. .

Manchester United ise 2020/21 sezonunda Ole Gunnar Solskjaer’in vesayeti altında dev adımlar atarak şampiyonluk yarışında olası yarışmacılar oldu. Hafta ortası maçları öncesinde Red Devils, Premier Lig masasının üzerinde sıkıca oturuyor, ancak geçen hafta sonu Liverpool’da golsüz berabere ile hayal kırıklığına uğrayan son maçına geldi .

Manchester United, Fulham ile Premier Lig’de Craven Cottage’da son kez maça 3-0 galip geldi ve Paul Pogba ve Anthony Martial onlara hedef oldu. İki taraf arasındaki son karşılaşmanın öncesinde The Hard Tackle, karşılaşmaya daha yakından bakıyor.

Scott Parker, Manchester United ziyareti öncesinde hazırlıklarını engelleyen birkaç yeni kadro sorunu yaşıyor. Çarşamba günü, Fulham menajeri, sakatlıklar veya uzaklaştırma nedeniyle dört birinci takım oyuncusunun hizmetlerinden mahrum kalacak.

Yine de, Aleksandar Mitroviç’in diz kirişindeki sakatlıktan iyileşmesinin ardından formunu tekrar kazandıktan sonra hazır olmasıyla ilgili bazı iyi haberler de var. Ruben Loftus-Cheek, Fulham ile yaptığı kredi anlaşması nedeniyle geçen hafta sonu Chelsea’ye karşı oynadığı maçı kaçırdıktan sonra Parker’ın emrinde.

Terence Kongolo (uyluk) ve kaptan Tom Cairney (diz), kendi sakatlıkları nedeniyle kenarda kalmaya devam ediyor. Ayrıca Chelsea’ye karşı ihraç edilen Antonee Robinson ve Bobby Decordova-Reid cezaları nedeniyle müsait değiller.

Reid’in yokluğu, Fulham’ı parkın ortasından ileri itmekle görevlendirilecek olan Loftus-Cheek’in dönüşüyle ​​hafifletilmelidir. Sol kanat-arka yuvada, Joe Bryan cezalı Robinson’un yerini alacağından emin, karşı kanatta ise Kenny Tete yerini tutmalı.

Tete ve Bryan, geçişlere ne zaman ilerlediklerinde Fulham için genişlik sağlayacak, ancak savunma aşamaları sırasında Manchester United’ı herhangi bir alanda reddetmek için büyük ölçüde geri pimli olacaklar. Savunma biriminin geri kalanı Ola Aina, Joachim Andersen ve Tosin Adarabioyo’dan oluşacak ve Alphonse Areola kalesinde yerini alacak.

Andre-Frank Zambo Anguissa ve Harrison Reed, Loftus-Cheek ile birlikte parkın ortasında konuşlandırılacak ve ikili, Bruno Fernandes ve Paul Pogba’yı kontrol etmek için topun arkasında olduğundan daha fazla zaman geçirecek. İvan Cavaleiro ve Ademola Lookman’ın tekrar grev ortaklığı oluşturmasıyla Mitrovic bunu kaçırabilir.

Manchester United
Ole Gunnar Solskjaer’in, Fulham’ı ele geçirmek için başkente gitmeden önce mücadele etmesi gereken acil bir kadro sorunu yok. Çarşamba günü Craven Cottage’da, Manchester United menajeri birkaç birinci takım oyuncusu olmayacak, ancak hiçbiri başlangıç ​​dizilişinde yer almak için gerçekten çekişme içinde değil.

Solskjaer, Çarşamba günü Fulham’a karşı birkaç tur atmalı, bir yandan da bu kez hafta sonu FA Cup’ta Liverpool’a karşı büyük bir maçta bir gözü olan bir fikstür yığılmasının ortasında birliklerini taze tutmaya çalışıyor. Takımın şeklinin pek değişmesi pek olası değil.

David de Gea sopaların arasındaki yerini tutmalı, Dean Henderson muhtemelen Liverpool’a karşı başlayacak. Yine de savunma, Alex Telles ve Eric Bailly’nin geri çağrılması ve Victor Lindelof ve Luke Shaw’un Anfield’da iyi yapılan bir işten sonra bir nefes almasıyla birkaç değişiklik görmeli.

Bailly, kaptan Harry Maguire ile birlikte Manchester United savunmasının kalbinde başlarken, Telles sol bek yuvasında nadir bir başlangıç ​​yapacak. Sağ kanatta Aaron Wan-Bissaka rakipsizdir ve başlangıç ​​dizilişinde koşusuna devam edecek.

Orta sahada önde Fred ve Scott McTominay, Liverpool maçını akılda tutarak dinlenecekler, bu da Nemanja Matic’in tekrar kenarda olacağı anlamına geliyor. Sırp, esas olarak Manchester United’ın holding orta saha oyuncusu olsa da, aynı zamanda çevik ayak hareketini iyi bir etki için kullanmak isteyecek ve Red Devils’i, maça hızlı bir tempo ayarlarken Fulham’a karşı ilerletecek.

Son zamanlarda ince temas halinde olan Paul Pogba, Matic ile çift pivotta ortak olacak ve Bruno Fernandes bir kez daha no. 10 rol. Pogba ve Fernandes orta sahadan United için ipleri çekecek.Marcus Rashford, Liverpool karşısında Manchester United için çizgiyi geçtikten sonra muhtemelen sol kanattan dönecek ve aynı zamanda inşa oyununa da katılacak.

Rashford’un sola dönmesi, Anthony Martial ve Edinson Cavani’den birinin ıskaladığı anlamına gelir; ikincisi, Fulham’a karşı merkezi forvet olarak başını sallayacaktır. Yan taraftaki son nokta büyük olasılıkla son üçte birlikteki koşularla doğrudan olmayı hedefleyen Mason Greenwood’a verilecek.

Önemli İstatistikler
Fulham, Manchester United’a karşı son 11 Premier Lig karşılaşmasından sadece iki puan almayı başardı. Aslında, Red Devils, Craven Cottage’daki son dört üst düzey oyunun her birini toplamda 12-1’lik bir skorla kazandı.
Manchester United, 1 Kasım’da Arsenal’e yenildiğinden beri şu anda 11 Premier Lig maçında yenilmedi. Fulham ise yedi lig maçında galibiyet alamadı.
Fulham, son 11 saat ve iki dakikalık hareketlerinde sadece üç Premier Lig golü attı. Aslında, Cottagers, Ağustos 1969’dan bu yana ilk kez dört ardışık iç lig maçında gol atma tehlikesiyle karşı karşıya.
Manchester United, bu dönem Premier Lig’de yenilmeyen tek deplasman rekoru ile övünüyor, yedi maç kazandı ve iki kez berabere kaldı. 2019/20 sezonundaki toplam sekiz sayıya eşit olmak için yolda bir galibiyete daha ihtiyaçları var.
Manchester United, Premier Lig’deki son sekiz fikstüründe yükselen muhalefete karşı yenilmedi ve bu süreçte 25 gol attı.

Dev Karşılaşma Justin TV den izlenir Fulham – Manchester United Canlı Justin Tv İzle 20.01.2021

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*