Premier Lig Ne Zaman Başlayacak?

mega

Premier Lig’de gün gün neler olacağı sıralandı. İlk etapta 8 Haziran’da Premier Lig’in kaldığı yerden 28. haftadan başlaması düşüncesi öne çıkarıldı.

Premier Lig ‘in başlamasına az kaldı.

Sezonun tamamlanamaması durumunda final lig sıralamasının nasıl belirleneceğine dair tartışmalar oldu, ancak koronavirüs vakalarındaki bir artış planlarını bozarsa kulüplerin bir acil durum düzenlemesine ihtiyacı var.

Tablonun alt yarısındaki takımların çoğunun, sezon sahada tamamlanmadığı takdirde küme düşmesi için itildiği bildiriliyor.

İngiliz Futbol Federasyonu ve İngiliz Futbol Ligi’nin hem piramit boyunca terfi hem de düşme konusunda ısrar etmesiyle bu pek olası görünmüyor .

Oyun başına puan formülü en olası seçenektir ve her bir tarafın aynı sayıda oyun oynamasını sağlamak için yeniden başlatmanın 17 Haziran’da iki maçla başlamasının nedeninin bir parçasıdır.

Manchester City ile Arsenal ve Aston Villa ve Sheffield United arasındaki iki olağanüstü maç oynandıktan sonra, 20 tarafın da dokuz maçı kalıyor.

Diğer maçlar için henüz bir tarih yayınlanmadı, ancak fikstürlerin Mart ayında kaldıkları yerden devam etmesi ve 1 Ağustos’taki FA Kupası finalinden sadece beş hafta önce sıkışması bekleniyor.

Uzun bir işten çıkarma, temas eğitiminde birlikte çok az zaman ve yorucu bir program oyuncuların cesetlerinin sınırlara itileceği anlamına gelir.

Yaralanmaları ve yorgunluğu en aza indirmek amacıyla, dünya yönetim organı FIFA liglerin beş oyuncu değişikliğine izin vermek için kurallarını geçici olarak değiştirmesine izin verdi.

Chelsea ayrıca yedi ila dokuz arasında mevcut ikame sayısının artırılmasını önerdi.

Ancak eleştirmenler, bu değişikliklerin daha derin kadrolara sahip daha büyük kulüplerin eline geçeceğini öne sürdüler.

Premier League kulüpleri, tarafsız sitelerde değil kendi sahalarında oyun oynamak için savaşlarını kazanmış gibi görünüyor.

Ancak, İngiltere’nin futbol polisliği konusundaki ulusal lideri geçen hafta, tarafsız yerlerde “az sayıda” fikstürün gerçekleşeceğini doğruladı.

Anfield’de kalabalığın toplanmasını denemek ve önlemek için 30 yıl içinde Liverpool’un şampiyonluğunu ilk kez gören herhangi bir maçı da içermesi muhtemeldir .

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, kapalı mekanlarda ev tarafları için hiçbir avantaj göstermeyen Almanya Bundesliga’nın dört turunun sonuçlarıyla tarafsız yerlerde oynayarak endişelenmiyor.

“Kalabalıktan yardım almayacağız, ancak hiçbir takım buna sahip olmayacak, bu durumda avantaj nerede?” Klopp BBC’ye söyledi.

“Her kim oynarsak oynarız aynı durum, bu yüzden bu konuda fazla endişelenmiyorum.”

Kulüplerin oyunların devam etmesi için gereken kişi sayısını daha fazla azaltmak istediği takdirde, sezonun geri kalanında VAR kullanımı da ortadan kaldırılabilir.

Ancak, Premier Lig CEO’su Richard Masters kalması için istekli.

Masters Sky Sports’a “VAR’ın kendi sosyal mesafe sorunları var, ancak sezonu VAR ile tamamlamanın bir yolu olduğunu düşünüyoruz,” dedi.

mega
Ligi'nde mükemmel heyecan yüksek hızda sürmektedir.Bugün oynanacak karşılaşmalardan biri de arasında oynanacak. Bugün saatin de başayacak karşılaşma için hazır bulunan 3 alternatif kanallarımızdan faydalanabilirsiniz. Mücadele hakkındaki tahmin ve düşüncelerinizi ana sayfanın sağ tarafında bulunan sohbet kısmında özgürce paylaşabilirsiniz. Mücadeleyi izlerken liste kısmından diğer karşılaşmaları da göz gezdirebilirsiniz. Canlı olarak yayınlayacağımız bu maç için güncel oranlarına ve dataylarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Hepinizin aklında tek soru; maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Yıllara göğüs gerdiğimiz justin tv ekibi olarak sizin için bu yayını parasız şekilde sunmaktayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*